banner 02

Vanaf 1931 zit het vervoeren van andermans goederen in het bloed van Peters.

Het begon allemaal met 1 PK oftewel paard en wagen.

historie 01Sinds die tijd is Peters Transport langzaam uitgegroeid tot een modern, flexibel en betrouwbaar transportbedrijf dat over heel Europa zijn klanten kan bedienen.

De start was op de Plak 14 in Bemmel, waar de paardenkrachten steeds meer toenamen totdat in 1988 een gedeelte van het materieel en activiteiten van Teunissen transport uit Elst werd overgenomen. Daarmee groeide Peters uit van 7 auto’s naar 11 auto’s.

In 1990 werd de locatie in Bemmel te klein en werd er aan de Weteringseweg 15 in Bemmel een splinternieuw pand gebouwd, waar men 1 januari 1991 introk.

1 januari 2000 kwam de 3e generatie in het bedrijf en op dat moment verhuisde één van de grootste klanten van Peters Transport naar België. Daardoor moesten nieuwe activiteiten gezocht worden en kwam er een ommezwaai in het bedrijf.


historie 02Na lang zoeken en lobbyen kwam er de mogelijkheid om transport te gaan verrichten in containers en naar het buitenland. Daardoor is Peters zeer divers geworden in wat en waar ze transporteren.

Daarnaast kwam er een behoefte voor opslagmogelijkheden, nadat de locatie aan de Weteringseweg 15 in 2003 werd uitgebreid met de bouw van een opslagloods waar de klanten tijdelijk goederen konden opslaan.

1 april 2007 was de laatste uitbreiding binnen Peters Transport toen ze de Betuwsche dienst uit Gendt overnamen. Daarmee verdubbelde het aantal auto’s tot 39 voertuigen, en kwam er weer meer stukgoed-, en pakkettransport bij de activiteiten.

Dit alles maakt wat Peters Transport tot op heden is, een moderne, diverse en vooral betrouwbare partner voor transport. We beschikken nu over 14 trekkers, 17 opleggers, 12 bakwagens, 4 aanhangers en 2 busjes, waarmee we van pakket tot volle auto’s kunnen vervoeren en bijna elke wens van de klant bediend kan worden.